Let op! Wij zijn i.v.m. verbouwing gesloten. Je bestelling wordt dinsdag 21 mei verzonden!

Droogboeket XL

Droogboeket groot

Droogboeket XL

Ben je op zoek naar een groot droogboeket XL? Dan ben je bij Roselin aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met prachtige XL droogboeketten.  Wat dacht je van een XL droogboeket van 150 roosjes in de kleuren rood, geel en roze. Droogboeket Roselin Festival is een mooi XL boeket waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Droogboeketten XL

Droogboeket groot

Droogboeket  XL

Onze droogboeket zijn best groot en verdienen de toevoeging XL. De lengte van de boekketen is tussen de 60 en 70 centimeter en de boeketten Roselin zijn opgebonden 30 cm breed. Haal je onze binding weg dan kunnen ze met gemak uitvallen naar 50 cm. Dus voor een extra groot droogboeket kies dan de droogboeketten Roselin roze, Roselin Geel, Roselin Rood of Roselin Rozenfestival.

Onze grote droogboeketten

Droogbloemen kopen

Maak zelf je XL droogboeket

Met onze losse droogbloemen kun je ook zelf een groot droogboeket maken. Bestel bijvoorbeeld twee bosjes gedroogde roosjes in je favorieten kleur. We hebben de gedroogde roosjes in geel, rood en roze. Doe er een bosje gyps en wat mooie tarwe en papavers bij en je hebt al best een groot droogboeket. Neem 3 bosjes roosjes als je een echt XL boeket wil. Wij bezorgen ook droogbloemen in België.

Droogbloemen kopen

XL boeket bestellen via Bol.com

Al onze droogboeketten XL zijn ook via bol.com te bestellen. Roselin kunt je vinden bij bol.com onder Roselin Deco.