Droogbloemen kopen

Bij Roselin koop je de mooiste droogbloemen online. Van scherpprachtige losse droogbloemen, boeketten met pampaspluimen en de mooiste handgebonden droogbloem boeketten. Voor 12:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.

Droogbloemen kopen

Droogbloemen kopen, ze zijn hip

Droogbloemen kopen is weer helemaal in. En daar worden wij van Roselin heel erg blij van! In de jaren 80 waren droogbloemen een regelrechte trend en stonden er in veel huizen in Nederland de mooiste droogbloem boeketten. Ik kan me nog herinneren dat er bij mijn moeder een prachtig boeket droogbloemen op een sigarenmal waren gedecoreerd. Toen al was ik weg van droogbloemen, ik denk dat de liefde van Roselin voor droogbloemen daar is ontstaan. Tegenwoordig zijn droogbloemen ook weer helemaal hip.

Droogbloemen kopen Roselin Rozenfestival 150 roosjes
De mooiste droogbloemen

Droogbloemen kopen als verrassing. Altijd leuk om droogbloemen te krijgen.

Droogbloemen zijn helemaal in. Je kunt droogbloemen heet eenvoudig kopen via Roselin.nl. Ze zijn prachtig om te zien en hebben de meest mooie kleuren. Wij kunnen de droogbloemen ook afleveren als cadeau met een leuk persoonlijk kaartje. Je kunt de tekst van het kaartje zelf invullen bij het boeket van je keuze. Een prachtig cadeau wat jaren mee gaat. Bekijk al onze droogbloemen

U kunt onze droogbloemen ook op bol.com kopen.

Droogbloemen kopen doe je eenvoudig online bij Roselin

Droogbloemen koop je eenvoudig bestellen via onze webshop www.roselin.nl. Of je nu droogbloemen voor jezelf koopt of een leuk cadeau wilt geven, het kan allemaal via Roselin. We kunnen ze zelfs op een ander adres afleveren. Als u een keus heeft gemaakt kunt u de droogbloemen bij afrekenen op een ander afleveradres laten bezorgen. Zo maakt u eenvoudig iemand blij met een prachtig boeket droogbloemen.

Droogbloemen kopen
Droogbloemen kopen

Prachtige droogbloemen kopen. Rechtstreeks uit de bollenstreek

Wij zijn gevestigd in de bollenstreek waar veel droogbloem telers zitten waar wij onze droogbloemen van kopen. Roselin heeft de mooiste droogbloemen voor u geselecteerd en maken daar handmatig de mooiste boeketten van. Wil je liever zelf een mooi boeket maken? Koop eenvoudig via onze webshop de mooiste droogbloemen.

Vele soorten droogbloemen te koop

Met onze droogbloemen haal je een prachtig kunstwerk in huis. Een Droogbloem is meer dan een gewone bloem, ze zijn echt een handgemaakt kunstwerk. De bloemen worden geplukt en gedroogd in speciale schuren en worden geverfd in de mooiste kleuren. Hierdoor is er voor iedereen wel een prachtig droogbloem boeket wat past in uw huis. Sommige droogbloemen hebben ook een heerlijke geur.

Droogboeket Linda 55
Droogbloemen uit de bollenstreek

Laat jezelf inspireren

Op onze webshop proberen we je te inspireren met ons complete assortiment droogbloemen. Niets is leuker dan een huis dat je verwelkomt als je thuiskomt. Het grote voordeel van kunst- en droogbloemen is dat ze heel lang mooi blijven en je kunt variëren met schitterende kleuren.

Droogbloemen overzicht