Let op! Wij zijn i.v.m. verbouwing gesloten. Je bestelling wordt dinsdag 21 mei verzonden!

Droogbloemen webshop België

Droogboeket groot

Droogbloemen webshop België

Droogbloemen webshop België. Ben je op zoek naar een droogbloemen of droogboeketten webshop die ook in België kan leveren, dan ben je bij Roselin aan het juiste adres. Wij leveren vanuit onze webshop direct aan België. Je kunt ook je bestelling plaatsen op bol.com daar kun je ons ook vinden onder Roselin Deco. We leveren uw bestelling via DHL, dus dat gaat ook nog eens best snel.

Deze toplijn boeketten leveren wij ook in België

Bladboeket Ida hand

Droogboeketten voor België

De droogbloemen van Roselin komen uit de Bollenstreek van Nederland. De Bollenstreek staat bekend als het bloemenhart van Nederland met de Keukenhof als grote toeristische trekpleister. Wij verwerken altijd veel roosjes in onze boeketten, deze komen direct van de veiling en worden in Lisse door de beste droogbloem groothandel van Europa vakkundig gedroogd. Je haalt dus de mooiste droogbloemen van Nederland in huis via de webshop van Roselin.

Deze droogboeketten leveren wij ook in België

Losse droogbloemen

Droogbloemen boeket Linda 4

Droogboeketten Roselin

Onze droogboeketten Roselin Roze, Roselin Rozenfestival, Roselin geel en Roselin Rood zijn best heel groot. De lengte van de boekketen is tussen de 60 en 70 centimeter en de boeketten Roselin zijn opgebonden 30 cm breed. Haal je de binding weg dan kunnen ze met gemak uitvallen naar 45 cm. Je kunt er ook wat Gypsophila bij bestellen, dan kun je mooi de zijkant van de vaas mee vullen. Dan krijg je een boeket met alleen maar bloemen en zie je de stelen niet meer. Bestel dus gerust op de Droogbloemen webshop voor België.