Let op! Wij zijn i.v.m. verbouwing gesloten. Je bestelling wordt dinsdag 21 mei verzonden!

Droogboeket groot

Droogboeket groot

Droogboeket groot

Ben je op zoek naar een groot droogboeket? Roselin heeft diverse droogboeketten die echt groot zijn. Voor deze boeketten heb je wel een vaas nodig van ca. 30 cm hoog en een opening van ca. 15 cm. Je kunt deze boeketten aan de onderkant opbinden met draad en onze binding weghalen, dan valt het grote droogboeket mooi uit. Even de takken goed zetten en je hebt een eycatcher van jewelste.

Onze grote droogboeketten

Droogbloemen kopen

Droogboeket groot XL

Onze droogboeket zijn best heel groot. De lengte van de boekketen is tussen de 60 en 70 centimeter en de boeketten Roselin zijn opgebonden 30 cm breed. Haal je de binding weg dan kunnen ze met gemak uitvallen naar 45 cm. Je kunt er ook wat Gypsophila bij bestellen, dan kun je mooi de zijkant van de vaas mee vullen. Dan krijg je een boeket met alleen maar bloemen en zie je de stelen niet meer.

Iets minder grote droogboeketten

Goedkope droogbloemen

Iets minder grote droogboeketten

Naast onze toplijn droogboeketten Roselin hebben wij ook iets minder grote boeketten. Maar vergis je niet.. Onze boeketten zijn echt groter dan de meeste aanbieders. Meestal worden de boeketten al uit elkaar op de foto gezet, en dan lijken ze wat groter. Onze boeketten zijn strak ingebonden op de foto, dus vallen los in de vaas veel groter uit. Je kunt onze grote droogbloem boeketten ook op bol.com bestellen.