Let op! Wij zijn i.v.m. verbouwing gesloten. Je bestelling wordt dinsdag 21 mei verzonden!

Goedkope droogbloemen

Ben je op zoek naar goedkope droogbloemen? Dan kun je bij Roselin prima terecht. Onze droogbloemen zijn van de beste kwaliteit en komen rechtstreeks van de beste leveranciers uit de bollenstreek. Toch hebben wij een mooi assortiment met betaalbare droogbloemen. Zo kun je vrij goedkoop aan de beste droogbloemen komen. Bekijk ons assortiment losse droogbloemen of droogboeketten maar eens.

goedkope droogbloemen

Goedkope droogbloemen

Een leuke bos droogbloemen hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo kun je een paar mooie papavers combineren met een half bosje phalaris. Doe deze in een leuke vaas van de kringloopwinkel en je hebt jarenlang plezier van een prachtig bosje goedkope droogbloemen.

Goedkope losse droogbloemen

Droogboeket Tess

Goedkope droogboeketten

Roselin heeft over het algemeen wat duurdere droogboeketten, maar zeker ook een mooi aanbod met goedkopere droogboeketten. Onze boeketten zijn over het algemeen wat voller dan je ergens anders zult tegenkomen. Zo krijg je veel waar voor je geld en kun je van sommige boeketten eenvoudig twee boeketten maken. Zo heb je goedkope droogbloemen van de beste kwaliteit.

We kunnen je droogbloemen ook als cadeau laten bezorgen.

Goedkope droogboeketten

Goedkope droogbloemen

Goedkope pluimboeketten

Pluimboeketten zijn luchtig en daardoor minder vol. Toch ogen ze heel mooi en zien er kleurrijk uit. Pluimboeketten zijn dan ook een stuk goedkoper dan droogboeketten met roosjes en rodanthe’s.

Je kunt Roselin ook vinden op bol.com

Goedkope pluimboeketten