Let op! Wij zijn i.v.m. verbouwing gesloten. Je bestelling wordt dinsdag 21 mei verzonden!

Droogbloemen bezorgen

Droogbloemen bezorgen

Droogbloemen bezorgen. Wil je een mooi boeket met droogbloemen laten bezorgen? Dan ben je bij Roselin aan het juiste adres. Je kunt onze boeketten eenvoudig online bestellen met een handgeschreven kaartje erbij. Schrijf je persoonlijke bericht bij het boeket naar keuze en wij maken er een handgeschreven kaartje van.

Onze toplijn droogbloemen die we voor je kunnen laten bezorgen

Droogboeket Tess 52

Droogbloemen gratis laten bezorgen

Bestel je droogbloemen eenvoudig en vul bij “Wil je er een handgeschreven kaartje bij?” de tekst in die je op het kaartje wil. Zo verras je iemand met een prachtig droogboeket van de allerbeste kwaliteit. Zo laat je eenvoudig mooie droogbloemen bezorgen.

Prachtige boeketten die we voor je kunnen laten bezorgen

Droogbloemen kopen

Droogbloemen als verjaardags-cadeau

Droogboeketten zijn weer helemaal in. Het is dan ook een leuk blijvend verjaardags-cadeau. Roselin heeft de mooiste droogbloemen van de beste telers uit de bollenstreek. Alle boeketten worden met de hand op bestelling gemaakt. Zo geef je een mooi cadeau waar ze jaren plezier van hebben.

Droogbloem schoofjes die we voor je kunnen laten bezorgen

Kunstbloem boeket Chique

Kunstboeket cadeau geven

Kunstbloemen zijn een blijvend mooi cadeau. Kunstbloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Als je meerdere boeketten hebt kun je ze per seizoen wisselen, zo heb je steeds een mooi boeket passend bij het seizoen. Je kunt al onze boeketten ook op bol.com bestellen.

Kunstbloemen die we voor je kunnen laten bezorgen

Droogboeket Linda 55

Laat jezelf inspireren

Op deze webshop proberen we je te inspireren met ons complete assortiment kunstbloemen,  droogbloemen en kunstplanten. Niets is leuker dan een huis dat je verwelkomt als je thuiskomt. Het grote voordeel van kunst- en droogbloemen is dat ze heel lang mooi blijven en je kunt variëren met schitterende kleuren.

Kunstplanten die we voor je kunnen laten bezorgen