Let op! Wij zijn i.v.m. verbouwing gesloten. Je bestelling wordt dinsdag 21 mei verzonden!

Prachtige droogboeketten

uit de Bollenstreek

Mooiste droogboeketten

Droogboeketten van Roselin

Wat leuk dat je even bij ons komt kijken. Roselin staat voor rozen van Linda. De roosjes in onze droogboeketten worden direct vanaf de veiling  gedroogd in Lisse (één kilometer vanaf de Keukenhof) door de beste droogbloemen leverancier van Europa. Alle droogbloem boeketten worden iedere dag op bestelling voor je gemaakt. We wensen je veel kijkplezier!

Droogboeketten van Roselin

Droogboeket Roselin Rozenfestival is een kleurrijk boeket met 150 rozen in de kleuren rood, roze en geel. In een mooie hoge vaas of kruik staat dit droogboeket prachtig.

Droogboeketten met de hand ingebonden

Droogboeket Fleur

Alleen het allermooiste

Verras iemand met een mooi droogboeket

Droogbloemen zijn helemaal in. Ze zijn prachtig om te zien en hebben de meest mooie kleuren. Wij kunnen de droogbloemen ook afleveren als cadeau met een leuk persoonlijk kaartje. Je kunt de tekst van het kaartje zelf invullen bij het boeket van je keuze. Een prachtig cadeau wat jaren mee gaat.

Roselin is partner van bol.com

U kunt ons vinden onder Roselin Deco

Fleur je huis op met onze pluimboeketten

Goedkope droogbloemen

Stel zelf je boeket samen

Losse droogbloemen

Vind je het leuk om zelf een boeket samen te stellen? Dat kan prima met onze losse droogbloemen. Ze zijn per stuk of per bosje te bestellen. Zo maak je eenvoudig je eigen boeket helemaal naar je eigen wensen.

Losse droogbloemen om zelf je boeket te maken

Wil je meer droogboeketten zien?

We hebben uiteraard nog meer droogbloem boeketten en nog veel meer pluimboeketten. Maar ook kunstplanten, kunstbloemen en kunstboeketten.

Droogbloemen kopen

Droogboeketten naar wens

Heb je speciale wensen voor je droogboeket? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan wij kijken of we dat voor je kunnen maken. Wil je bijvoorbeeld speciale kleuren in je droogboeket of een speciaal soorten droogbloemen? Niet alles is mogelijk, maar we gaan zeker ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen.