Droogbloemen boeket

Droogbloemen boeket

Droogbloemen boeket

Ben je op zoek naar een mooi droogbloem boeket? Dan kun je bij Roselin je hart ophalen. Wij hebben een ruime keuze in prachtige droogbloem boeketten met de mooiste roosjes in de kleuren rood, geel en roze. Van luchtige pluimboeketten tot grote XL droogbloem boeketten. We hebben zeker wel een mooi boeket voor je.

Onze XL droogbloemen boeketten

Droogbloemen kopen

Droogbloemen boeket

Droogbloem boeketten zijn er in vele soorten en maten. De boeketten bij Roselin worden op bestelling voor je opgebonden. Ieder boeket kan iets afwijken van de foto maar zijn altijd in dezelfde stijl gemaakt. Je krijgt gegarandeerd een prachtig boeket en we zullen ze altijd met hart en ziel maken.

Onze eucalyptus boeketten

Droogboeket Roselin Rozenfestival

Droogbloemen boeket Roselin Rozenfestival

Droogboeket Roselin Rozenfestival is een kleurrijk boeket met ongeveer 150 roosjes in de kleuren rood, roze en geel. De roosjes komen direct van de veiling en worden in Lisse door Lamboo vakkundig gedroogd. De roosjes zijn echt van topkwaliteit en hebben prachtige kleuren. Het droogbloemen boeket wordt aangevuld met naturel papaver, phalaris en groen gyps. Rozenfestival is een ware eyecatcher.

Momenteel uitverkocht!

Nog meer droogbloem boeketten