Pampas pluimen

Pampas puimen van Roselin. Pampas pluimen of pampas gras zijn prachtig om te zien en blijven jarenlang mooi. Wij hebben pampas pluimen in verschillende soorten en maten. Van witte pampas tot en met mooie volle roze pampas pluimen, maar ook Arundo pluimen en andere grassoorten. De pluimen zijn los maar ook als pampas boeket te koop.

Boeketten met Pampas pluimen

Pampas pluimen in vaas

Pampas pluimen zijn er in verschillende soorten en maten. Van mooie kleinere nanal pluimen die mooi bruin van kleur zijn tot en met prachtige volle pampas pluimen in de wit/crème kleur. Vaak is een combinatie van verschillende soorten in een vaas een mooi speels gezicht. Op de foto ziet u een prachtig pluimboeket met witte, bruine en prachtige arundo pluimen.

Geschikte vaas zoeken

Voor de pampas grassen met een lengte van ongeveer 80 cm heb je een vaas nodig van ongeveer 30 cm hoog en een opening van 5 tot 7 cm. Met een beetje vogelzand onderin de vaas kun je de pampas grassen helemaal naar wens schikken. Door het vogelzand blijven de pluimen mooi op hun plek staan.

Pampas Pluimen

Pampas pluimen en grassen los

Pampas boeketten

Wilt u liever zelf uw pampas boeket samenstellen? Roselin heeft ook een ruim assortiment met losse pampas pluimen en grassen. Zo kun je zelf een prachtig boeket samenstellen. De meeste onze gedroogde grassen komen van leveranciers uit de bollenstreek en worden hier gedroogd en eventueel geverfd. Pampas grassen blijven heel lang mooi, als ze niet volop in de zon staan kunnen ze wel jaren mooi blijven.

Pampas boeket met kunstbloemen

De trend van dit moment zijn pampas pluimen gecombineerd met een mooie kunstbloem. Wij hebben verschillende pluimboeketten samengesteld met een prachtige kunstroos of chrysant. Uiteraard kun je ook zelf een pluimboeket samenstellen of een bestaand pluimboeket bestellen met een losse kunstbloem. Wij verkopen zowel kunstboeketten als losse kunstbloemen maar ook prachtige kunstplanten. Onze kunstbloemen zijn van een hoge kwaliteit waarbij je de stelen zelf kan buigen of inkorten en een sterke tang.

Pampas pluimen roze