kunstplanten kopen

Kunstplanten van Roselin

Kunstplanten zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. Je kunt ze op iedere plaats in je huiskamer zetten zonder dat je hoeft te kijken of ze wel genoeg licht krijgen. Ze blijven altijd mooi groen en hebben geen water nodig. Ideaal toch? Uiteraard is de aanschaf van een kunstplant hoger dan van een echte plant, maar daar staat tegenover dat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Onze kunstplanten

Kunstplant Cordylinefruticosa 100 cm blad

Partner van Bol.com met 5 sterren

Roselin.nl is partner van Bol.com met maar liefst 5 sterren. Je kunt ons vinden onder de naam Roselin Deco. Ook onze Google reviews zijn allemaal 5 sterren. Service en klantgerichtheid vinden wij het belangrijkste wat er is. Wij wensen je veel kijkplezier!

Droogboeketten

Groene kunstplanten

Kunstplant Orchidee 3 tak roze

Prachtige bloeiende kunst planten

Wil je graag bloeiende planten? Wij hebben een selectie van de allermooiste orchideeën. Dit zijn niet de orchideeën die je in iedere winkel tegenkomt, maar een selectie van de allermooiste. Je zult echt van dichtbij moeten kijken en voelen wil je zien dat het een kunstorchidee is.

Kunst orchideeën

Kunstplanten

Kunstplanten op kantoor

Ben je op zoek naar kunstplanten voor op kantoor of wil je een grote ruimte inrichten? Neem dan gerust contact met ons op. Roselin kan alles voor je verzorgen. Van kunstplanten, kunststof bloempotten tot en met kunstboeketten voor op de balie. Voor grotere kunstplanten kunnen we ook zorgen via onze partner  HTT Decoration.

Kunstbloem boeket Chique

Kunstboeketten

Naast onze kunstplanten hebben wij ook een prachtig aanbod met kunstboeketten. Van complete tijdloze boeketten tot en met heerlijk vrolijke boeketten met veel kleur. Ben je dol op pioenrozen? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment met open en dichte pioenrozen.