Kunstbloemen

Kunstbloem boeket Helder 4

Kunstbloemen

Kunstbloemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huiskamer. Bijna iedereen heeft wel kunstbloemen staan, of het nu een klein kunstboeket is of wat losse kunstbloemen in een mooie vaas. De kunstbloemen zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Kunstboeketten

Kunstbloem boeket Chique

Partner van Bol met 5 sterren

Roselin is partner van Bol.com. Je kunt al onze kunstboeketten ook bij bol.com kopen. Je kunt ons vinden onder Roselin Deco. De losse kunst bloemen verkopen wij alleen via onze eigen webshop. Kijk eens naar de reviews op bol.com of onze reviews op Google. Het zijn allemaal 5 sterren reviews.

Kunstbloemen Pioenrozen

Kunst pioenroos bordeaux-rood

Kunst pioenrozen

Roselin heeft verschillende soorten pioenrozen te koop. Zowel dichte pioenrozen als open kunst pioenrozen. Ze zijn echt schitterend en bijna niet van echt te onderscheiden. Zet een paar pioenrozen in een mooie vaas en je hebt in een handomdraai een mooi kunstbloem boeket.

Losse kunstbloemen

Kunstboeket luxe

Kunstbloemen voor jaren

Er gaat natuurlijk niets boven echte bloemen. Ze ruiken heerlijk en zien er geweldig uit. De kunstbloemen van tegenwoordig doen bijna niet meer onder van echte bloemen, je zal echt van dichtbij moeten kijken wil je zien dat het een kunstbloem is. Je kunt de kunstbloemen ook inspuiten met een lekkere geur, dan ruiken ze ook nog lekker. Ze hebben geen verzorging nodig en blijven jarenlang mooi. Ben je het boeket even zat, zet hem dan in een doos in een donkere ruimte en haal hem weer tevoorschijn als je wat anders wil. Kon het met alles maar zo!