Let op! Wij zijn i.v.m. verbouwing gesloten. Je bestelling wordt dinsdag 21 mei verzonden!

Kunstbloemen van Roselin Deco

Kunstbloem boeket Helder 4

Kunstbloemen

Kunstbloemen worden steeds populairder vanwege hun duurzaamheid en realistische uitstraling. Door de verbeterde kwaliteit en variëteit van kunstbloemen kunnen ze een mooi alternatief vormen voor verse bloemen, waardoor mensen ze steeds vaker in hun interieur gebruiken. Met de juiste keuze en styling kunnen kunstbloemen een prachtige en onderhoudsvriendelijke toevoeging zijn aan elke ruimte.

Kunstbloem boeket Chique

Partner van Bol met 5 sterren

Roselin is partner van Bol.com. Je kunt al onze kunstboeketten ook bij bol.com kopen. Je kunt ons vinden onder Roselin Deco. De losse kunst bloemen verkopen wij alleen via onze eigen webshop. Kijk eens naar de reviews op bol.com of onze reviews op Google. Het zijn allemaal 5 sterren reviews.

Prachtige handbeschilderde vazen

Bloeiende pioenen

Kunst pioenrozen

Roselin heeft verschillende soorten pioenrozen te koop. Zowel dichte pioenrozen als open kunst pioenrozen. Ze zijn echt schitterend en bijna niet van echt te onderscheiden. Zet een paar pioenrozen in een mooie vaas en je hebt in een handomdraai een mooi kunstbloem boeket.

Kunstbloemen voor jaren

Er gaat natuurlijk niets boven echte bloemen. Ze ruiken heerlijk en zien er geweldig uit. De kunstbloemen van tegenwoordig doen bijna niet meer onder van echte bloemen, je zal echt van dichtbij moeten kijken wil je zien dat het een kunstbloem is. Je kunt de kunstbloemen ook inspuiten met een lekkere geur, dan ruiken ze ook nog lekker. Ze hebben geen verzorging nodig en blijven jarenlang mooi. Ben je het boeket even zat, zet hem dan in een doos in een donkere ruimte en haal hem weer tevoorschijn als je wat anders wil. Kon het met alles maar zo!

 

Kunstboeket luxe