Droogbloemen van Roselin

Droogbloemen webshop België

Droogbloemen van Roselin

Leuk dat je even bij de droogbloemen webshop van Roselin komt kijken. Roselin staat voor Roses from Linda, in veel boeketten zitten daarom de mooiste gedroogde roosjes.

Overzicht van deze pagina
Droogbloemen kopen

Partner van Bol.com met 5 sterren

Roselin.nl is een betrouwbare webshop. Kijk maar eens naar onze reviews op Google of op bol.com. Daarnaast zijn wij aangesloten bij 4xsafe.nl.  Wij gaan altijd voor het allerbeste wat er te krijgen is. Je krijgt echt volle droogboeketten met de allermooiste droogbloemen die er zijn. Daar staan we garant voor!

Droogbloemen van Roselin

Droogbloemen van Roselin

Droogbloemen van Roselin

Onze gedroogde bloemen zijn er in de meest vrolijke kleuren. Zo breng je met een mooi boeket heel veel sfeer in huis. Droogbloemen hebben geen verzorging nodig. Al onze boeketten zijn gepreserved om extra lang mooi te blijven. Kijk ook eens bij onze droogboeketten XL.

Droogbloemen leverancier

Alleen het allerbeste!

Onze droogbloemen komen van de beste leverancier van Europa. Een schitterend bedrijf uit Lisse met meer dan 40 jaar ervaring in het drogen van bloemen. Werkelijk iedere droogbloem is een kunstwerk op zich!

Droogbloemen Lamboo
Droogbloemen uit de Bollenstreek
Droogbloemen van Roselin
Droogbloemen als verrassing

Droogbloemen als cadeau

Wil jij iemand verrassen met een mooi droogboeket per post? Stuur hem of haar één van onze droogboeketten of pluimboeketten. Je kunt de tekst van het kaartje zelf aangeven. Wij schrijven de tekst met de hand op het kaartje. Vul bij bestellen het afleveradres in en wij zorgen ervoor dat jou verrassing snel geleverd wordt. Wie wordt er nou niet blij van een mooi droogboeket?

Pluim boeketten

Losse gedroogde bloemen

Ruime keuze losse droogbloemen

Stel je graag zelf je droogboeket samen? Wij hebben meer dan genoeg keus om een prachtig droogboeket te maken. Je kunt sommige droogbloemen zelfs per stuk bestellen.

Goedkope droogbloemen

Leuke weetjes over droogbloemen

droogbloemen phalaris

Na de bollenvelden is het tijd voor de droogbloemen 

Wie wel eens in de Bollenstreek is geweest zal ongetwijfeld de prachtige bollenvelden hebben gezien en de Keukenhof in Lisse. Wat velen niet weten is dat na de bollenvelden allerlei andere bloemen en tarwe in bloei staat. Prachtige velden met bloemen en granen die na de oogst meestal naar Lamboo Dried en Deco gaan om daar gedroogd te worden.

Gedroogde phalaris

Phalaris of kanariegras is zeer populair in een droogbloemenboeket. Het zijn prachtige bolletjes die mooi uitsteken in een droogboeket, maar ook gewoon een mooie bos phalaris in een vaas is een prachtig gezicht. Ze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, maar gewoon naturel vinden wij toch wel het mooist.

droogbloemen phalaris
Droogbloemen papaver

Gedroogde papaver

Gedroogde papavers zitten in veel droogboeketten, het is een prachtige bloem om te drogen en blijft heel lang mooi. Papavers zijn er in de meest mooie kleuren. Ze worden dan vakkundig geverfd in de kleuren blauw, donkerblauw, lichtblauw en zelfs roze. De papavers worden rond half juli van het veld gehaald. Na een dag papavers plukken val je in de avond heerlijk in slaap. Hij wordt dan ook niet voor niets “de slaapbol” genoemd. Zeven dagen per week papavers plukken is dan ook niet aan te raden. Alhoewel..

Gedroogde tarwe

Tarwe is één van de meest voorkomende verbouwde voedingsmiddelen, je ziet dan ook veel tarwe velden in de Bollenstreek, maar uiteraard door heel Nederland staat het vol met tarwe. De tarwe die gebruikt wordt om te drogen worden iets eerder van het veld gehaald en zijn nog mooi groen. Een mooie bos tarwe in een leuke vaas is echt niet duur en staat erg leuk.

Droogbloemen tarwe