Droogbloemen met vaas

Droogbloemen met vaas. Ben je op zoek naar droogbloemen met vaas? Roselin heeft een moois assortiment droogbloemen uit de Bollenstreek met een mooie vaas. Zo heeft u een prachtig kant-en-klaar boeket met vaas. Uiteraard hebben wij ook droogbloemen zonder vaas. Hierbij kunt u zelf de vaas uitzoeken die het beste bij u past.

Droogbloemen met vaas

Droogbloemen met vaas

Droogbloemen met vaas

Droogbloemen zijn hip en ze zijn daarnaast ook nog eens heel lang houdbaar. Zo geniet je langer van een mooie bos met droogbloemen als verse bloemen. De zomerbloemen zoals rodanthe en acroclinium blijven ongeveer 3 maanden mooi terwijl de sterkere droogbloemen zoals tarwe, amaranthus en delphinium wel een jaar mooi blijven. Zo heb je heel lang plezier van een mooie bos droogbloemen met vaas.

Droogbloemen zonder vaas

droogbloemen met vaas

De mooiste droogbloemen met vaas

Uiteraard kunt u uit ons uitgebreide assortiment losse droogbloemen en pluimen ook zelf een droogbloemen boeket samenstellen. Als je al een mooie vaas hebt kun je een aantal losse bosjes droogbloemen bestellen via onze webshop en daar een mooi droogboeket van maken. Zo heb je extra veel plezier van je eigengemaakte droogbloemen met vaas.